Firkantet grillstein

Antall i kartong: 4

  

Beskrivelse

Firkantet grillstein

Ingredienser: 100% naturlig Himalaya saltkrystall i form av steke/grillplate.

Bruksområde: Steinen kan brukes i komfyr og på grillen: På grillen, varm og saltsteinen med lav varme og øk deretter varmen til ønsket temperatur og la den ligge der i 17-20 minuetter.

 

I ovn: Varm saltsteinen ved 130 grader i 8-10 minutter og øk deretter til 200 grader.

 

På elektriske områder: Plasser saltsteinen minst 1 cm over varmeelementet. Start med lav temperatur og øk gradvis til medium og deretter til høyt.

Pleie og oppbevaring: Etter bruk, la Himalaya saltsteinen kjøle seg helt ned til romtemperatur.

Rengjøring: Skyll lett og skrubb overflatene med plastskrubb, skyll raskt med lav luftfuktighet. Skal ikke lagres på metall, kobber eller bronseoverflater.

Himalaya saltsteinen skal ikke vaskes med rengjøringsmiddel.

Saltsteinen er en sunn og smakfull måte å lage mat på. Det er også en elegant måte å presentere og servere de rettene du ønsker å vise frem.

 

Dette saltet er kjent for sin renhet og helsemessige fordeler.

Saltet ble dannet for 250 millioner år siden av en gammel innsjø, lagret under Himalayas fjellkjede langt unna forurensning.

Saltet er rikt på mineraler og sporstoffer, håndhøstet og inneholder ingen tilsetningsstoffer.

Opprinnelse: Pakistan

Pakking i EU

Næringsinnhold

Energi: 0 kJ/0 kcal
Protein: 0 g
Karbohydrater: 0,0 g
Hvorav sukkerarter: 0,0 g
Fett: 0,0 g
Natrium: 38,76 g